КОНТАКТ

ПОСЕТИТЕ НАС

Школска 4, Сремчица 11253

ПОЗОВИТЕ НАС

Директор: 011 25 22 718
Зборница и ПП служба:
011 25 25 287
Секретар: 011 25 26 114

Е-ПОШТА

Пишите нам