Школска слава 2016. године

Школска слава Савиндан, која се прославља у част Светог Саве, првог српског просветитеља и архиепскопа, обележена је свечаном приредбом у нашој школи. За овогодишњи програм били су задужени ученици нижих разреда и учитељице.

На свечаној прослави уручене су награде ученицима наше школе за постигнућа у различитим областима.

За успехе у теквонду награђени су ученици трећег разред Катарина Маринковић и Марко Стојановић, док су за успехе у уметничком клизању награђене Срна Рељић, ученица трећег разреда, и Сара Рељић, ученица шестог разреда. За освојене бројне награде у гимнастици награђена је ученица седмог разреда Тамара Тодоровић.

Ученици седмог разреда Сара Аврамовић и Ђорђе Пузовић награђени су за иницијативу, припрему и одржавање хуманитарне новогодишње приредбе. У оквиру акције „Пирамида читања” награђени су: Милена Ненадов, ученица петог разреда, Марина Маринковић, ученица седмог разреда, и Стефан Радовановић, ученик осмог разреда.

На литерарном конкурсу „Свети Сава“ награђене су ученице четвртог разреда. Прво место освојила је Валентина Ковачевић, друго место − Тијана Мојсић, а треће место – Милица Јузбашић.

Сара Шибул, ученица осмог разреда, и Марија Станијанов, ученица седмог разреда, похваљене су због успеха у ваншколским активностима.

Учитељице Мира Костић и Душица Јовановић награђене су за акцију Црвеног крста (прикупљање новогодишњих пакетића), наставница физике Оливера Петровић за организацију новогодишњег сајма науке „Од игре до физике”, а наставница српског језика Марија Ћириловић за рад са драмском секцијом на припреми новогодишње хуманитарне приредбе.

За новинарску секцију: Ања Милановић, 8/1

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.