Обавештење за родитеље и ученике

Поштовани родитељи и ученици ОШ „Вук Караџић“

упознати сте са одлуком о увођењу ванредног стања у Србији и затварању школа.

Рад школе „Вук Караџић“ изгледаће овако:

  1. Све активности наставе на даљину између учитеља, наставника и ученика одвијаће се преко мејлова. Мејл листа наставника постављена је на сајту (кликни да погледаш), а мејлове ученика прибавиће од Вас одељењске старешине током данашњег дана. Преко мејла наставници ће држати часове редовне, допунске и додатне наставе према устаљеном распореду часова.
  2. У појединим случајевима користиће се и вибер групе, тамо где је то могуће, о чему ћете бити благовремено обавештени од стране учитеља.
  3. Часови који се емитују на РТС каналу 3 биће најављени преко сајта www.rasporednastave.gov.rs и сматрају се заменом за наше часове које би држали у школи. Предмети из којих нема часова на телевизији биће одржани преко мејла уз инструкције наставника.
  4. Комуникација преко мејлова биће обострана. Ученици ће по плану добијати задатке и вежбања које ће бити потребно да ураде и да пошаљу резултате рада наставнику, према његовим упутствима.
  5. Школа ће бити отворена од 8 до 13 часова радним данима за неодложне послове, и дежураће само административно особље. Моле се ученици и родитељи да без преке нужде не долазе у школу, а ако буду морали да дођу да поштују санитарне препоруке које одређује држава.

Прилажемо вам обавештење за родитеље о настави на даљину министра просвете:

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.