Нове књиге у библиотеци

Током прошле школске године школска библиотека је обогаћена са преко 300 нових наслова књига. Обновљене су лектире, а набављени су и нови наслови дечијих омиљених аутора и издавача за децу. Ово су само неки од наслова:

Дека морнар и светски путник долази да упозна своје унуке. Од тог тренутка у њиховом животу ништа више није било као пре.

Савршен опис одрастања главне јунакиње Софије. Београд. Море. Дружење. Баба. Странац. Ако прочитате ову књигу, научићете да летите или бар мало да се подигнете од земље…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

О тајнама четири другарице које постају нераздвојне захваљујући једној опклади читајте у роману:

Ако сте већ прочитали Шекспирову драму Ромео и Јулија, прочитајте и савремену фантазију у којој Шекспитови јунаци искачу из страница књиге и друже се са средњошколцима једне италијанске школе.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Од аутора Загонетних прича стигла је нова књига за радозналце и паметнице у којој Марта Смарт поставља, а ви решавате загонетке.

Нова књига омиљеног домаћег писца за децу Градимира Стојковића , аутора књига о дечаку Хајдуку, које одавно имамо у библиотеци, има нове јунаке, али су њихове авантуре подједнако веселе и пуне обрта.

Мачак Тоша, Изокренута прича, Јежева кућица, Башта сљезове боје и још много прича и песама дечијег омиљеног писца Бранка Ћопића у једној књизи.


Набавили смо скоро све романе о омиљеној јунакињи девојчица Алис и њеним другарицама:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.