Наши ђаци генерације

DSCN4456Као и сваке школске године, један ученик VIII разреда има ту част да добије признање ученика генерације. Нашој школи је, међутим, ове године посебно задовољство што уместо са једним, можемо да се похвалимо са два ученика генерације – Милицом Костин, ученицом VIII-1 одељења и Анђелом Матовић, ученицом VIII-4 одељења.
Дана, 30.6. 2015.год, наше ученице су у пратњи разредних старешина, Сандре Филиповић Сандић и Наде Радибратовић Абуши, присуствовале свечаном пријему у Старом двору и примиле своје заслужене нагараде. Њих две су биле међу 189 ученика основних школа којима су награде уручили министар просвете, науке и технолошког развоја др Срђан Вербић, градски секретар за образовање и дечију заштиту Снежана Ђурић и генерални директор ,,Политике АД“ Зефирино Граси.

DSCN4434

Град Београд је наше ученице наградио са књигама групе аутора ,,Историја човечанства“ у 10 томова и збирком од 25 кованица са ликовима знаменитих личности Србије ( државника, нучника светитеља и уметника).

Веома смо поносни на Милицу и Анђелу и надамо се да ће њихов успех бити подстрек млађим генерацијама да пођу стопама својих старијих другова.

 

DSCN4455

 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.